Slutsåld

Välkommen till Brf Fresta Ängar

 

Projektstart

Säljstart

Försäljning pågår

Tillval

Inflytt

Om Fresta Ängar

Välkommen till Fresta Ängar, i ett av Upplands Väsbys mest expansiva och populära områden. Här trivs kanske främst barnfamiljerna som vill ha ett nytt och fräscht radhus med lättskött utemiljö beläget i närhet till natur och strövområden. Här kommer nu Bototal att uppföra ytterligare 25 nya bostadsrättsradhus om ca 149 kvm i 2,5 plan. Den exklusiva känslan och den noga planerade planlösningen talar sitt eget tydliga språk. Här kommer du att bo i ett expansivt område med bebyggelse främst bestående av villor och radhus. Inom en kort promenad är du på "landet" med ängar, gårdar och skogsområden med bland annat naturreservatet Vallensjö. I området finns förskolor och en grundskola, Fresta skolan, med klasser F-5. Södervikskolan ligger lite längre bort med klasser 6-9. Välkommen till ditt nya hem där du kan öppna din nya ytterdörr ungefär under det 2:a kvartalet 2022.

EKEBYVÄGEN 3-7

FRESTA, UPPLANDS VÄSBY

PRIS: fr. 3 850 000 kr
AVGIFT: 4 999 kr
BOAREA: 149 kvm
TYP: Bostadsrättsradhus
ANTAL RUM: 6-8

Här får du allt du kan tänka dig för hela familjen. Entréplan liknas vid en enda öppen social yta där du har kontakt med hela familjen eller dina gäster, vare sig du står i köket och lägger den sista handen vid maten eller om du befinner dig i vardagsrummet. Från vardagsrummet nås uteplatsen som blir som en naturlig förlängning av vardagsrummet. Här erbjuds du även rikligt med ljusinsläpp från stora fönsterpartier. En trappa upp finns ytterligare ett allrum som kan användas som ett andra vardagsrum om familjen har olika smak gällande tv program och om de äldre tonåringarna vill vara för sig själva finns på det tredje planet ytterligare plats för "tonårshäng". Vill man skapa sitt eget lyxiga krypin har man annars möjlighet att här göra ett sovrum med lyxig walk-in-closet. På mellanplanet finns ytterligare tre bra sovrum och ett badrum som tillsammans med badrummet på entréplan bidrar till att alla i familjen kan göra sig i ordning samtidigt på morgonen.

149 kvm

BARNOMSORG

Upplands Väsby erbjuder ett stort utbud av barnomsorg, både i kommunal- och privat regi. Närmaste skolan ligger i Fresta, Frestaskolan som har barn i årskurserna F-5 och som år efter år hamnar i topp av Väsbys skolor gällande nöjda föräldrar och elever. Fresta skola drivs av Magnetica Education och har Montessoriklasser mellan F-3. Det finns två förskolor som ligger i Fresta och de är Skogstorp och Pelikanen där även Pelikanen använder sig av Montessoris pedagogik. För närmare information om Upplands Väsbys barnomsorg och skolor kan du besöka Upplands Väsby kommuns webbplats www.upplandsvasby.se/forskola-och-skola.se

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna är goda med en väl fungerande lokaltrafik inom Upplands Väsby. Fresta ligger på cirka 10 minuters bussresa från pendeltågsstationen och det tar 30 minuter in till Stockholms city. Med bil tar du dig enkelt ut på motorvägen för snabb transport till och från Stockholm. Arlanda flygplats ligger nära Upplands Väsby och du tar dig med bil dörr till dörr på cirka 15 minuter.

SERVICE

Cirka 10 minuter från Fresta ligger Väsby Centrum med ett stort serviceutbud av butiker, banker, apotek samt ett flertal restauranger och caféer. I Vilundaparken erbjuder kommunen ett stort utbud av sporthallar, inomhusbad, ishall och lekplatser. Den nybyggda aktivitetsparken har anlagda banor för skateboard, kickbike och spontanidrott. Här finns även Fritidsbanken där du gratis kan låna utrustning, precis som på biblioteket! För golfspelaren så tar du dig enkelt med bil eller buss till Wäsbygolf på under 5 minuter eller varför inte ta en cykeltur och landa på golfrangen inom 10 minuter.

Bostadsväljare

 

NEDLADDNINGSBARA DOKUMENT

Klicka på texterna nedan för att ladda ner dokumenten

Nyproducerade bostadsrättsradhus

Bostadsrättsradhus med exklusiva materialval och väl genomtänkt planlösning för hela familjen. Anmäl intresse nedan.

Intresseanmälan

Som förturskund erbjuds du att få göra en köpanmälan för Fresta Ängar innan de släpps till allmän försäljning. För mer information eller vid eventuella funderingar kontakta någon av våra fastighetsmäklare Johan Bulut eller Annika Walcott.

Köpguide

Läs mer om de olika stegen i köpprocessen.

Läs mer

Glad man jobbar med trädgårdsarbete