Bototal ikon

Brf Slottsängen i Steninge/ Sigtuna

Slutsåld

Välkommen till Brf Slottsängen

 

Projektstart

Säljstart

Försäljning pågår

Tillval

Inflytt

Om Slottsängen

Nu när Steninge slottsby tar form, är det med fantastiska miljöer där gemenskap och ett gott liv är tänkt att vara kärnan. En livsstil många drömmer om, men som också kan kännas svår att förverkliga...

Nu blir det lättare! Nya Steninge slottsby ligger vackert i slottsmiljö, ett "stenkast" till Mälaren och naturskönt på historisk mark med anor från 1600-talet, mellan Stockholm och Uppsala. Här växer det fram mer än bara bostäder – grannskapet rymmer även slott och slottspark, butiker, restaurang, trädgårdsmästeri, vinkällare, ridhus, marina och så vidare. Allt detta och lite till är vad som erbjuds, som dessutom omfamnas av ett trevligt grönområde i form av naturreservat. I närheten planeras det för förskola, skola och idrottsplan. Etablerade butiker som redan finns är POSH living, Widforss Jakt och Naturbutik, Handelsträdgård och mer...

I denna del av tun 4 som ligger minst ostört planerar BoTotal hela 29 bostadsrättsradhus om ca 149 kvm fördelat i 2,5 plan. Varje bostad kommer tilldelas egen upplåtelsetomt med träaltan där du har naturen som en levande tavla genom fönstren samt ett förråd och parkeringsplats.

Sigtuna är en uppskattad kommun som är under stark expansionsfas, med såväl många vackra miljöer i form av nytt och gammalt samt självaste Sigtuna stad med titeln som Sveriges första huvudstad. Du finner även bekvämligheten i att Arlanda flygplats endast ligger ca 10 minuter bort. Sigtuna kommun ligger i ett fantastiskt geografiskt läge med pendlingsavstånd till både Stockholm och Uppsala (ca 30 min).

KERAMIKENS VÄG

STENINGE SLOTTSBY, SIGTUNA

PRIS: fr. 3 095 000 kr
AVGIFT: 4 985 kr
BOAREA: 149 kvm
TYP: Bostadsrättsradhus
ANTAL RUM: 7

Interiör

GENERELLA UTRYMMEN

Genom en fin och robust säkerhetsdörr med skärmtak ovan finner du ett fantastiskt boende med fina utrymmen som erbjuder vitlaserat 3-stavsparkett och genomgående vitmålade väggar. Ljusa och luftiga ytor erbjuds då takhöjden hamnar ca 2,5 m på entré-övervåning samt ca 3 meter på vindsvåningens högsta punkt. Till varje rum finns självklart fina innerdörr i vit ton.

 

KÖK

Här finner du ett trevligt, rymligt och socialt kök med öppen planlösning mot vardagsrum som låter ljuset flöda in i bostaden genom stora fönsterpartier. Här finns gott om förvaringsutrymmen i bänkskåp med praktiska utdragbara lådor och väggskåp. På väggen ovan bänkskiva i laminat med infälld diskho finns stänkskydd i fin design som framhävs genom spotbelysningen nedan väggskåpen. Fina och påkostade vitvaror i rostfritt kommer att erbjudas som då består av kyl & frys i fullhöjd, inbyggnadsugn och mikro som finns i högskåp, diskmaskin och nerfälld häll med integrerad köksfläkt ovan. Här finns även gott om plats för stort matbord eller en köksö.

 

BADRUM ENTRÉPLAN

Rymligt våtrum i tidlös design där du har kaklade väggar och klinkergolv med vattenburen värme. Möblemanget kommer att bestå av kommod med tvättställ, tvättställsblandare, tillhörande spegel, praktisk duschvägg i glas, golvstående wc-stol och toalettpappershållare samt handdukstork i krom. Här finner du även ett praktiskt tvätthörn med arbetsbänk ovan tvättmaskin & torktumlare. Utrymmet är så pass god att du även finner frånluftsvärmepumpen installerad i detta utrymme.

 

WC/ DUSCH PLAN 1

Våtrum två får även det en tidlös design med kaklade väggar och slitstarkt klinkergolv. Duschrummet erbjuder otroligt fin möblemang som består av golvstående wc-stol, kommod med tillhörande spegel, handdukstork, toalettpappershållare och draperistång.

 

Uteplats/Balkong

Mysig uteplats med gräsmatta som ansluts till altan.

149 kvm

BARNOMSORG

I Sigtuna kommun finner du stort utbud av barnomsorg!

Närmaste förskola finns redan cirka 300 meter bort, och för de äldre barnen finner du flertalet skolor såsom Galaxskolan som är en F-6 och Steningehöjdenskolan som är en F-9 skola. Här planeras även en F-9 skola som är tänkt att byggas i tun 5.
För mer info titta gärna in på kommunens hemsida.
https://www.sigtuna.se/utbildning-och-barnomsorg/grundskola.html

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna är goda med en väl fungerande lokaltrafik inom Sigtuna Kommun. Steninge slottsby ligger på cirka 10 minuters bussresa från pendeltågsstationen och det tar 40 minuter in till Stockholms city (pendeltåg) eller 20-25 minuter till Uppsala med snabbtåg. Med bil tar du dig enkelt ut på motorvägen för snabb transport till och från Stockholm eller Uppsala. Arlanda flygplats ligger nära och nås med goda kommunikationer, dörr till dörr med bil tar knappa 10 minuter.

SERVICE

Knappa 5 minuter från Steninge slottsby ligger Märsta Centrum med ett stort serviceutbud av butiker, banker, apotek samt ett flertal restauranger och caféer. På Midgårdsvallen erbjuder Sigtuna kommun ett stort utbud av sportaktiviteter, inom-utomhusbad och ishall m.m. På vägen mellan Steninge slottsby och Märsta Centrum finner du trevliga Steningebadet. För den golfintresserade så nås Arlanda golf på cirka 5 minuter bilavstånd eller varför inte ta en cykeltur och känna av den friska luften i det populära naturreservatet som omgiver Steninge slottsby.

Bostadsväljare

 

Solstudie

 

NEDLADDNINGSBARA DOKUMENT

Klicka på texterna nedan för att ladda ner dokumenten

Nyproducerade bostadsrättsradhus

Bostadsrättsradhus med exklusiva materialval och väl genomtänkt planlösning för hela familjen. Anmäl intresse nedan.

Intresseanmälan

Som förturskund erbjuds du att få göra en köpanmälan för Slottsängen innan de släpps till allmän försäljning. För mer information eller vid eventuella funderingar kontakta oss.

Köpguide

Läs mer om de olika stegen i köpprocessen.

Läs mer

Glad man jobbar med trädgårdsarbete