Bototal ikon

Markförvärv

Har du mark som du vill utveckla eller sälja?

Har du mark som du vill sälja eller bygga bostäder på? Har du mark som du ännu inte vet hur du vill använda? Eller känner någon som har?
Kanske sitter du med detaljplanearbeten för kommunen? Kanske har du ärvt en jordbruksfastighet utanför Stockholm? Oavsett vilket är du alltid välkommen att höra av dig till oss för att prata om tänkbara möjligheter.

Nyfikna på olika sorters mark
Bototal är en bostadsutvecklare – och våra projekt startar alltid med ett markförvärv. Vi är därför intresserade av mark där vi kan exploatera bostäder. Om det är små eller stora tomter spelar mindre roll. Vi ser det som både viktigt och spännande att ta tillvara det unika i varje område, för att kunna skapa så personliga och harmoniska hem som möjligt. Vi är i nuläget främst intresserade av områden i Mellansverige (som Stockholm, Uppsala, Örebro och liknande).

Vårt jobb är naturligtvis, precis som andra jobb, ett jobb som ska sätta mat på bordet – men för oss är det också viktigt att det är kul. Man presterar inte bra om man inte trivs. Vi gör vad vi gör för att vi tycker att det är otroligt roligt! Då blir man också engagerad.

– Simon Makdesi och Sanho Safar
grundare av Bototal

I egen regi – eller tillsammans med andra

Som bostadsutvecklare projekterar, bygger och erbjuder vi nyckelfärdiga bostäder. Det kan handla om hyresrätter eller bostadsrätter, i form av flerbostadshus eller småhusbebyggelse. Vi kan utveckla projekt i egen regi eller i samarbete med andra aktörer. Privata såväl som kommunala. Vi är alltid öppna för att skapa passande affärsupplägg för olika konstellationer. Långsiktiga affärsrelationer är något vi värdesätter högt.

Ansvarstagande skapar trygghet

Med mer än 25 års samlad erfarenhet av arbete inom fastighetsbranschen har vi på Bototal lärt oss hur viktigt det är med samsyn, att köpare och säljare både förstår och känner sig trygga med varandra. Det ställer krav på god kommunikation och ansvarstagande.

Alltid med, från början till slut
Bototal är i grunden ett familjeföretag och vår trovärdighet är minst lika viktigt för oss själva som för våra samarbetsparter och kunder. För att säkra våra processer samarbetar vi med erfarna arkitekter, byggare, konstruktörer och projektledare. Vi följer också alltid alla parter genom hela processen, från idé- och produktutveckling till eftermarknad.

Kontakt

Kontakt