Slutsåld

Välkommen till Brf Fresta Park

Projektstart

Säljstart

Försäljning pågår

Tillval

Inflytt

Om Fresta Park

I den nya expansiva delen av östra Fresta uppför nu Bototal 31 st nya lägenheter i bostadsrättsform i föreningen Brf Fresta Park. Fresta Parks lägenheter är attraktivt belägna i ett av Upplands Väsbys mest eftertraktade områden med naturen som närmaste granne. Även allmänna fotbollsplaner, lekplatser och mysiga promenadstråk som toppas av ett nybyggd utegym för den hälsosamme ligger allting inom områdets gränser. Här bor du i en familjär oas där barnen växer upp med allt man kan önska sig av sin omgivning.

Välkommen till ditt nya hem!

Kvadratsmarta 30kvm

De små lägenheterna om 30 kvm är optimalt planerade och mycket kvadratsmarta för att få plats med allt man behöver i sin kanske första lägenhet. Här ryms såväl dubbelsäng som soffa och matbord. Alla lägenheter har egen ingång med säkerhetsdörr och även utgång till trälagd uteplats eller balkong med några få undantag.

30 kvm

89 kvm

Etagelägenhet på 89kvm

De större lägenheterna är till största del planerade som etagelägenheter med en ljus och öppen planlösning och är fördelade över 4 rok på ca 89 kvm. Även här har alla egen ingång med säkerhetsdörr och balkong med några få undantag. Detta ger extra boendeyta sommartid då du kan njuta av måltider eller kanske skapa din egen prunkande oas med växter och blommor. Etagevåningen är ca 30kvm med eget badrum och fransk balkong.

BARNOMSORG

Upplands Väsby erbjuder ett stort utbud av barnomsorg, både i kommunal- och privat regi. Närmaste skolan ligger i Fresta, Frestaskolan som har barn i årskurserna F-5 och som år efter år hamnar i topp av Väsbys skolor gällande nöjda föräldrar och elever. Fresta skola drivs av Magnetica Education och har Montessoriklasser mellan F-3. Det finns två förskolor som ligger i Fresta och de är Skogstorp och Pelikanen där även Pelikanen använder sig av Montessoris pedagogik. För närmare information om Upplands Väsbys barnomsorg och skolor kan du besöka Upplands Väsby kommuns webbplats www.upplandsvasby.se/forskola-och-skola.se

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna är goda med en väl fungerande lokaltrafik inom Upplands Väsby. Fresta ligger på cirka 10 minuters bussresa från pendeltågsstationen och det tar 30 minuter in till Stockholms city. Med bil tar du dig enkelt ut på motorvägen för snabb transport till och från Stockholm. Arlanda flygplats ligger nära Upplands Väsby och du tar dig med bil dörr till dörr på cirka 15 minuter.

SERVICE

Cirka 10 minuter från Fresta ligger Väsby Centrum med ett stort serviceutbud av butiker, banker, apotek samt ett flertal restauranger och caféer. I Vilundaparken erbjuder kommunen ett stort utbud av sporthallar, inomhusbad, ishall och lekplatser. Den nybyggda aktivitetsparken har anlagda banor för skateboard, kickbike och spontanidrott. Här finns även Fritidsbanken där du gratis kan låna utrustning, precis som på biblioteket! För golfspelaren så tar du dig enkelt med bil eller buss till Wäsbygolf på under 5 minuter eller varför inte ta en cykeltur och landa på golfrangen inom 10 minuter.

Bostadsväljare

NEDLADDNINGSBARA DOKUMENT

Klicka på texterna nedan för att ladda ner dokumenten

Intresseanmälan

Som förturskund erbjuds du att få göra en köpanmälan för Fresta Park innan de släpps till allmän försäljning. För mer information eller vid eventuella funderingar kontakta våran fastighetsmäklare Johan Bulut.

Köpguide

Läs mer om de olika stegen i köpprocessen.

Läs mer

Glad man jobbar med trädgårdsarbete