Aktuella projekt

Brf Fresta Park i Upplands Väsby

Fresta, där Bototal nu utvecklar bostadsprojekt i tre etapper, är ett av Upplands Väsbys mest eftertraktade områden. Första etappen heter Fresta Park och är flerbostadshus.

Med naturen runt husknuten är det här en barnvänlig miljö, samtidigt som den erbjuder allt du behöver för en bekväm vardag. Fresta Park omfattar 31 bostadsrättslägenheter fördelade på tre flerfamiljshus. Det blir kvadratsmarta ettor, tvåor, treor och fyror. Fyrorna är i etage. De flesta med egen balkong eller uteplats. Stilen är modern, med vita putsade fasader och ljusa plåttak. Vi planerar för mysiga innergårdar, där du som boende också ska ha möjlighet att både kunna odla och grilla.

Byggstart hösten år 2019. Tillträde beräknas till tredje kvartalet 2020.

Pris: 995 000–2 990 000 kr

Läs mer om Fresta Park

Slutsåld

Slutsåld

Brf Trädgårdsslingan i Upplands Väsby

Fresta, där Bototal nu utvecklar bostadsprojekt i tre etapper, är ett av Upplands Väsbys mest eftertraktade områden. Den andra etappen, Trädgårdsslingan, består av radhus.

Trädgårdsslingan ligger, liksom första etappen Fresta Park, naturnära och barnvänligt i nordöstra Upplands Väsby. Med närhet till allt du behöver för en bekväm vardag. Det här är en växande kommun som stadigt ökar i popularitet, med goda kommunikationer och pendlingsavstånd till både Stockholm och Uppsala. Trädgårdsslingan omfattar 17 stycken exklusiva radhus om 6 rum och kök, fördelade på cirka 149 kvm i 2,5 plan. Varje hus har egen uteplats med altan, grönyta och förråd.

Tillträde beräknas till tredje kvartalet år 2020.

Pris: 3 595 000 kr

Läs mer om Trädgårdsslingan

Brf Liften, Väsjön i Sollentuna

Brf Liften erbjuder en småskalig och genomtänkt nyproduktion bestående av parhus och studiohus i olika stilar och storlekar.

Här kan du välja att bo i parhus med egen takterrass, parhus med sadeltak eller i ett fristående studiohus. Oavsett vilket du väljer bor du naturskönt och bekvämt, i lugnt och trevligt läge mellan Väsjön och Rösjön. Det blir sammanlagt nio stycken bostäder i storlekarna 1–5 rum och kök, boarean varierar mellan 21 och 138 kvm. Till varje bostad hör också ett externt förråd och egen parkering. Passar dig som söker en ny bekväm bostad med egen profil och hög standard.

Byggstart höst 2019. Tillträde beräknas till tredje och fjärde kvartalet år 2020.

Pris: 1 695 000–5 395 000 kr

Läs mer om Liften

Slutsåld

Pågående

Brf Fresta Ängar i Upplands Väsby

Dags för tredje etappen i Fresta, ett av Upplands Väsbys mest eftertraktade områden. Den tredje etappen, Fresta Ängar, består av tomter med radhus som gränsar till en stor och öppen grön äng.

Fresta Ängar ligger, liksom de tidigare etapperna Fresta Park och Trädgårdsslingan, naturnära och barnvänligt i nordöstra Upplands Väsby. Samtidigt har du nära till allt du behöver för en bekväm vardag. Upplands Väsby är en växande kommun som stadigt ökar i popularitet, med goda kommunikationer och pendlingsavstånd till både Stockholm och Uppsala. Fresta Ängar omfattar ett trettiotal radhus om cirka 149 kvm i 2,5 plan. Varje hus har egen trädgård med altan, förråd och parkeringsplats.

Tillträde beräknas till Q3 2021.

LÄS MER OCH
ANMÄL INTRESSE

Brf Slottsängen i Sigtuna

När Steninge slottsby nu tar form, är det med miljöer där gemenskap och det goda livet är tänkt att vara kärnan. En livsstil många kan drömma om, men som också kan kännas svår att förverkliga.

Nu blir det lättare! Nya Steninge slottsby ligger vackert och naturskönt på historisk mark, mellan Stockholm och Uppsala. Här växer det fram mer än bostäder – grannskapet rymmer även slott och slottspark, butiker, restaurang, trädgårdsmästeri, vinkällare, ridhus, marina och så vidare … Sigtuna är en uppskattad kommun, med såväl många vackra miljöer som Arlanda flygplats. Dessutom med pendlingsavstånd till både Stockholm och Uppsala. I slottsbyn planerar vi nu för cirka 30 radhus, om cirka 140 kvm i 2,5 plan. Varje hus har egen trädgård med altan, förråd och parkeringsplats.

Tillträde beräknas till Q3 2021.

Slutsåld

Slutsåld

Brf Bystaden, Väsjön i Sollentuna

Brf Bystaden, som hunnit bli både slutsåld och inflyttad, består av tolv stycken ateljéhus och parhus i olika storlekar.

Även vårt första Sollentunaprojekt ligger vid Väsjön, ett område i stark utveckling. Sollentuna är en populär kommun, med såväl stora naturvärden som närhet till storstaden. Bystaden ligger vackert inbäddad mellan Törnskogens naturreservat och sjöarna Fjäturen, Väsjön och Snuggan. Idag har familjerna hunnit bo in sig i våra tolv hus här, vars boytor varierar mellan 21 och 129 kvm. Här har de härlig stadskänsla med skolor, förskolor och lekparker i närområdet. Kommunikationerna är goda och friluftslivet nära. Väsjöbacken, som är norra Stockholms största alpina skidanläggning, ligger till exempel alldeles intill.

Tillträde skedde år 2018.

Köpguide

Är du intresserad? Läs vår köpguide steg för steg.

Läs mer

Intresseanmälan

Välkommen att göra en intresseanmälan.

Drottningholmsvägen 42,
112 19 Stockholm