Slutsåld

Välkommen till Brf Trädgårdsslingan

Projektstart

Säljstart

Försäljning pågår

Tillval

Inflytt

Om Trädgårdsslingan

I hjärtat av Fresta skapar Bototal det optimala bostadsområdet Brf Trädgårdsslingan för dig som kräver det där lilla extra ifrån ditt boende samtidigt som ekonomin ska fungera. Den väl genomarbetade bostadsrättföreningen har en sund ekonomi med låg belåningsgrad. 17 st exklusiva och noga planerade radhus om ca 149 kvm fördelat på 6 rok på 2,5 plan talar sitt tydliga språk. Trädgårdsslingan byggs för att vara någonting utöver det vanliga – långt in i bostadsområdet med perfekt solläge. Med grönområden, lekplatser, fotbollsplaner och utegym som närmaste grannar så bor du mitt i en familjär idyll där barnen springer fritt och grillens härliga rökdoft sprider sig över tomtgränserna. Lägg därtill att du på 5 minuters promenadavstånd når både förskola och skola så blir det här den perfekta stadsdelen för barnfamiljen som vill ha nära till allting samtidigt som du inte behöver tumma på varken yta eller kvalité på ditt boende. Välkommen till ditt nya hem!

OM BOSTÄDERNA

EXKLUSIVA RADHUS FÖR HELA FAMILJEN

Exklusiva och noga planerade radhus om ca 149 kvm fördelat på 6 rok på 2,5 plan talar sitt tydliga språk. Här har du allt du kan önska dig för hela familjen. Nedervåningen kan liknas med en enda stor öppen social yta där ingenting har lämnats åt slumpen. Här behöver aldrig husets kock känna sig utanför det sociala utan här socialiserar du enkelt oavsett om du sitter i tv-soffan eller står vid spisen. Fredagsmyset kommer således att infinna sig varenda fredag. Är inte humöret riktigt där det brukar vara så hittar du på husens andra våning väl tilltagna rum som ger gott om utrymme för varje familjemedlem att hämta andan och få lite egen tid med lugn och ro. Vill familjen titta på nya Disneyfilmen men du sedan länge bestämt med kompisarna att det är skräckfilmstema för kvällen så finns givetvis möjligheten till ytterligare ett tv-rum även på den här våningen. På tredje våningen möts du av huset sista väldisponerade 41 kvm som utgör dom sista två rummen. Perfekt för hemmakontor, New York inspirerad walk in closet eller helt enkelt ytterligare sovrum för den stora familjen. På baksidan av huset så har alla hus sin egna uteplats med altan och gott om utrymme för att ställa till med festliga grillkvällar under sommarhalvåret och ladda upp med snöiglos under vintern.

149 kvm

Exklusiva material

TIDLÖSA MATERIALVAL

INTERIÖR

Trädgårdsslingan har utgångspunkten i ljusa tidlösa materialval. Utformningen är varsamt planerad där varje detalj är noggrant utvald för att hålla i många år. Alla lägenheter kommer ha lackad 3-stavs ekparkett och fönsterbänkar i trä. Köken kommer från Noblessa och lite längre fram kommer man kunna välja färg mm

EXTERIÖR

Med en liggande panel i naturfärgade färger och stora fönsterpartier så kommer husen bli områdets stora mittpunkt som lätt skapar en wow-känsla hos förbipasserande.

BARNOMSORG

Upplands Väsby erbjuder ett stort utbud av barnomsorg, både i kommunal- och privat regi. Närmaste skolan ligger i Fresta, Frestaskolan som har barn i årskurserna F-5 och som år efter år hamnar i topp av Väsbys skolor gällande nöjda föräldrar och elever. Fresta skola drivs av Magnetica Education och har Montessoriklasser mellan F-3. Det finns två förskolor som ligger i Fresta och de är Skogstorp och Pelikanen där även Pelikanen använder sig av Montessoris pedagogik. För närmare information om Upplands Väsbys barnomsorg och skolor kan du besöka Upplands Väsby kommuns webbplats www.upplandsvasby.se/forskola-och-skola.se

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna är goda med en väl fungerande lokaltrafik inom Upplands Väsby. Fresta ligger på cirka 10 minuters bussresa från pendeltågsstationen och det tar 30 minuter in till Stockholms city. Med bil tar du dig enkelt ut på motorvägen för snabb transport till och från Stockholm. Arlanda flygplats ligger nära Upplands Väsby och du tar dig med bil dörr till dörr på cirka 15 minuter.

SERVICE

Cirka 10 minuter från Fresta ligger Väsby Centrum med ett stort serviceutbud av butiker, banker, apotek samt ett flertal restauranger och caféer. I Vilundaparken erbjuder kommunen ett stort utbud av sporthallar, inomhusbad, ishall och lekplatser. Den nybyggda aktivitetsparken har anlagda banor för skateboard, kickbike och spontanidrott. Här finns även Fritidsbanken där du gratis kan låna utrustning, precis som på biblioteket! För golfspelaren så tar du dig enkelt med bil eller buss till Wäsbygolf på under 5 minuter eller varför inte ta en cykeltur och landa på golfrangen inom 10 minuter.

Bostadsväljare

NEDLADDNINGSBARA DOKUMENT

Klicka på texterna nedan för att ladda ner dokumenten

Intresseanmälan

Som förturskund erbjuds du att få göra en köpanmälan för Trädgårdsslingan innan de släpps till allmän försäljning. För mer information eller vid eventuella funderingar kontakta någon av våra fastighetsmäklare Johan Bulut.

Köpguide

Läs mer om de olika stegen i köpprocessen.

Läs mer

Glad man jobbar med trädgårdsarbete